th

Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds.

Wil u zoon/dochter op voetbal maar u heeft geen financiële middelen om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaald (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden. Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten. Ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Voor DVV Delft hebben wij mevrouw Meg Born-Vermeer (m.bornvermeer@gmail.com) bereidt gevonden om u te begeleiden bij het aanvragen van een bijdragen bij het Jeugdsportfonds. Meg is intermediair via Careyn en kan zodoende de aanvragen voor u indienen.

Meg is het komend seizoen op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur bij DVV Delft aanwezig om u te helpen en te adviseren met de aanvraag voor het Jeugdsportfonds.

3A2A4056