Hoofdsponsors D.V.V. Delft

Hieronder een overzicht van de hoofdsponsors voor de voetbalclub D.V.V. Delft. Indien u interesse heeft om met uw bedrijf te sponsoren, neem dan contact op via przaken@dvvdelft.nl voor meer informatie.

Residentie contact

logo-Residentie-Contact

Residentie Contact is geen gewone dagbesteding. Het is een training- en activiteitencentrum gericht op mensen die een uitdaging hebben in het leggen van contact. Of mensen nu doof, autistisch of slechthorend zijn of TOS hebben, iedereen doet ertoe. De begeleiding spreekt ook in gebarentaal. Wij willen de mensen helpen contact te leggen met hun zelf, hun omgeving en met hun eigen talenten. Hiermee willen wij iedereen laten ervaren hoe bijzonder, kostbaar en waardevol hun plaats is in deze maatschappij. Een residentie heeft iets koninklijks en voor ons zijn deze mensen koningskinderen.

Doelstelling
Residentie Contact wil niet zomaar een dagbesteding zijn, maar wil een trainings-en activiteiten centrum zijn dat waarde toevoegt aan de mensen, met een hart voor deze bijzondere mensen. Wij willen ons erop richten om mensen te laten zien wie ze zijn en daar ook happy mee mogen zijn.
Het is onze insteek om mensen met elkaar in contact te brengen. Iedereen mag gehoord worden, iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal. Omdat mensen uniek zijn hebben ze ook de unieke talentenmix. Deze willen wij naar voren brengen met behulp van activiteiten.

Wat gaan wij doen?
Of het nu boodschappen doen, tuinieren of handwerk is, iedereen krijgt zijn of haar eigen ontwikkelingsplan.

Begeleiding
Bij ons werken alleen gecertificeerde en toegewijde mensen. Het is onze hoogste prioriteit dat mensen de aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben. Wat dat betreft zijn alle mensen die aan uw zorg zijn toevertrouwd bij ons in uitstekende handen.

Voor wie is deze dagbesteding?
Doelgroepen voor deze dagbesteding zijn o.a. mensen die doof, slechthorend of autistisch zijn of mensen met TOS die een ontwikkelingsleeftijd hebben van 5-8 jaar. Tevens dienen deze mensen een WMO of een WLZ indicatie te hebben voor dagbesteding.

Contact met ons
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Of mail naar info@residentiecontact.nl

Website: www.residentiecontact.nl

Indy’s Appeltaart

IndyIndy’s Appeltaart is een bedrijfje waar mensen met een verstandelijke beperking APPELTAARTEN maken. Naast werk is het ook een belangrijke leeromgeving. Iedereen wordt betrokken bij alle facetten van het werk; van het maken van het deeg en vulling tot het bakken, van het aannemen van bestellingen tot het afleveren ervan.

Er worden op ambachtelijke manier dagelijks heerlijke appeltaarten gebakken die zowel aan consumenten als horeca worden geleverd. De taarten worden gratis bezorgd binnen het voorzieningengebied.

Er wordt op bestelling gewerkt en de bakkerij is gevestigd aan Industrieweg 3-O in Zoetermeer.

Voor meer informatie zie www.indysappeltaart.nl of bel 06-15410393

PUUR Voetbal – Dé Voetbalspecialist van Delft

Puur Voetbal heeft alles voor de voetballer. Niet alleen schoenen voor op het veld maar ook voor het kunstgras, in de zaal of op straat. Daarnaast is er in de winkel ook een groot assortiment accessoires zoals scheenberschermers, kousenbandjes, aanvoerdersbanden etc.

Ook voor de keepers is er een ruime keuze handschoenen. Diverse merken handschoenen van onder andere Stanno, Uhlsport, Nike en Adidas. Ook voor de kleding kunt u terecht en als we het niet hebben is het eenvoudig te bestellen.

Uiteraard hebben wij een groot assortiment met clubshirts uit Nederland en uit het buitenland. Ajax, Feyenoord, PSV en ADO in Nederland en onder andere Barcelona, Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester United, Paris Saint Germain, AC Milan, Chelsea, Schalke04, Olympic Marseille, Lyon, Arsenal uit het buitenland.

We zien u graag in de winkel.

Contactgegevens:
Puur Voetbal
Kruisstraat 35-37
2611 ML Delft

Telefoon 015-8000100

Email: info @ puur-voetbal.nl
Website: www.puur-voetbal.nl

Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs

Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs is een kleine organisatie die gespecialiseerd is in het Midden- en Kleinbedrijf. Maar ook startende ondernemers kunnen prima bij het kantoor terecht. De oorsprong van de organisatie dateert reeds uit 1978.

Binnen de organisatie zijn verschillende specialisten werkzaam, waaronder een AA-Accountant en een Register Belastingadviseur.

De medewerkers van Slof & van der Meer zijn goed opgeleid en uiterst gemotiveerd om de cliënten in het Midden- en Kleinbedrijf behulpzaam te zijn bij hun administratie en belastingzaken. Er is sprake van een informele sfeer met korte communicatielijnen, waarbij door goed luisteren en analyseren in korte tijd aan de cliënten oplossingen geboden worden.

De werkzaamheden zijn globaal onder te verdelen in vier gebieden:

  • Het verwerken van financiële en loonadministraties en het hierover adviseren.
  • Het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen.
  • Het verzorgen van allerlei belastingaangiften, zoals inkomstenbelasting. vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, erf- en schenkbelasting, etc.
  • Advisering op het gebied van rechtsvorm onderneming, bedrijfsopvolging, belastingen, etc.

Voor een oriënterend gesprek kan contact opgenomen worden met Wim van der Meer, de accountant van het kantoor.

Contactgegevens:
Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs
Vulcanusweg 263-A
2624 AV Delft

Telefoon 015-2140313

Email: delft@slofvandermeer.nl
Website: www.slofvandermeer.nl

Keba Projectservice

keba-project-service-logo-104x150

Keba Projectservice biedt de juiste oplossing wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande inrichting voor uw bedrijfspand.

Wij leveren en installeren alle soorten harde en zachte vloerbedekking en raambekleding van alle kwaliteitsmerken voor kantoren, zorg, retail, overheid en particulieren. Alle door ons geleverde producten worden, met de grootste zorg, door onze eigen vakbekwame medewerkers geinstalleerd. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf.

KEBA Projectservice
Ambachtsweg 49A
2641 KT Pijnacker
Tel: +31 (0) 15 361 40 42
Fax: +31 (0) 15 361 40 43

Zie ook www.kebaprojectservice.nl

Beltona – Where football is life!

Zo maar een paar woorden die regelmatig in de voetballerij genoemd worden. Vaak gaat het dan over betaald voetbal organisaties, maar in de amateurwereld is dit net zo belangrijk.

Daarom verzorgt Beltona, ook onze kledingsponsor, ook voor de amateurverenigingen op professionele wijze de kleding.
De uitstraling daarvan zorgt steeds weer voor het echte clubgevoel.

Wilt u uw eigen shirt ontwerpen, niets gaat Beltona te ver. Belt of mailt u eens voor een vrijblijvende offerte.

Beltona Sports B.V.,
Diepenhorstlaan 5A, 2288 EW Rijswijk.
Telefoon 070 – 3070404
Website – www.beltona.com
Email – info@beltona.com

Leverancier van kleding aan o.a.; F.C. Dordrecht, Antiliaanse Voetbalbond, Blauw Wit, Elinkwijk, VFB 08 Aachen (D), Spijkenisse, R.K.D.E.O, V.U.C., Vitesse Delft, D.S.V.P. en uiteraard d.v.v. Delft.