Trainingskamp Valencia 2018

Afgelopen vrijdagochtend is onze selectie naar Valencia vertrokken om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. In de middag stond er gelijk een wedstrijd gepland tegen Bloemendaal. Delft kwam 0-1 achter maar herstelde daarna goed door doelpunten van Bewar Atay en Gavin Luiten. Delft verzuimde daarna de wedstrijd in het slop te gooien en gaf Bloemendaal de kansen om terug te komen tot 2-2 en daarna viel helaas ook nog 2-3. S’avonds werd er gezamenlijk gegeten bij een plaatselijke pizza/burgers restaurant, waarna de avond werd afgesloten in het nachtleven van Valencia. De volgende morgen waren helaas niet alle spelers op tijd bij het ontbijt en dat betekende twee dingen: die spelers kregen een straftraining, maar het was een geslaagde avond geweest die avond ervoor.

Zaterdag om 13.00 werd er alweer afgetrapt voor de volgende wedstrijd tegen Geinoord, helaas werd snel duidelijk dat 2 wedstrijden binnen 24 uur voor sommige spelers een moeilijke opgave was. Geinoord was beter maar miste heel veel kansen met rust stond het echter nog steeds 0-0. In de tweede helft viel snel een doelpunt voor Geinoord waardoor zij op voorsprong kwamen, in de allerlaatste minuut had Bob Smit de kans om Delft naast Geinoord te schieten. Maar helaas pakte de keeper deze bal, waardoor er wederom werd verloren. Daarna was iedereen vrij om wederom het nachtleven van Valencia te ontdekken.

Zondagochtend is er door een gedeelte van de groep de wedstrijd van Levante tegen Celta bezocht, deze wedstrijd eindigde in 0-1. In de namiddag stond er een padel toernooi om het programma. Na een moeilijke begin omdat de regels niet helemaal duidelijk waren, was er uiteindelijk een finale bekend tussen Luiten/Dogger tegen Van Driel/ Van Noortwijk. Die na een spannende wedstrijd eindigde in een overwinning voor het laatst genoemde duo. Zondagavond werd er nog de wedstrijd van Barcelona bekeken in de plaatselijke kroegjes maar ging iedereen uiteindelijk toch vroeg slapen.

Maandag moest er worden uitgecheckt en de fietsen worden teruggebracht, waarna iedereen vrij was om Valencia overdag te ontdekken. Zo werd er door verschillende groepjes het stadium van Valencia/ het strand en boulevard/ het centrum bezocht. savonds werdt er weer teruggevlogen naar Nederland. Dit trainingskamp zeer geslaagd en hopelijk kan dit bijdragen aan goede resultaten voor de tweede seizoenshelft.