slofmeer

Uitslag Slof & van der Meer toernooi 2017

Met een stralend zonnetje zijn op de tweede dag van het Slof & Van der Meer-toernooi van DVV Delft, onder uitstekende leiding van Louis Wagner en Louis van der Weijde, de wedstrijden DVV Delft-Excelsior’20 en Schipluiden-sv Den Hoorn gespeeld.

DVV Delft-Excelsior’20

Onder leiding van Louis Wagner ging thuisploeg DVV Delft goed van start. De groen-witten vonden elkaar ditmaal wat beter dan afgelopen donderdag en dat resulteerde kort voor rust in een treffer van Cekdar Atay na een goede pass van Ritchie van Hek. Na de rust zakte het spelpeil aan Delftse zijde en moest Bob Smit ( afkomstig van stadgenoot DHL) nog tweemaal de gang naar het net maken, na inzetten van Leon Roozen en vlak voor tijd Cihan Demirci. Hierdoor bleef DVV Delft op het eigen Slof & Van der Meer-toernooi zonder winstpartij. Voor trainer Laurens Sandell is er de komende weken dus nog wat werk aan de winkel.

Schipluiden-sv Den Hoorn

De onvervalste Nederland-België tussen Schipluiden en sv Den Hoorn kende uiteindelijk geen winnaar. Veel toeschouwers uit Schipluiden en Den Hoorn waren afgekomen op deze klassieker die onder leiding stond van scheidsrechter Louis van der Weijde. Nadat Thom van Mill al snel Schipluiden op voorsprong had gebracht, ontstond er een spannend duel. Diep in de tweede helft mocht  sv Den Hoorn aanleggen voor een strafschop en zij faalde niet: 1-1.

Doordat het doelsaldo voor en tegen en het aantal shoot-outs ook gelijk eindigden had het vijfde Slof & Van der Meer-toernooi deze editie twee winnaars, namelijk Schipluiden en Excelsior’20, die samen de eerste prijs mochten delen. De prijzen werden overhandigd door Wim van der Meer namens Slof & Van der Meer Accountants en Belastingadviseurs, samen met voorzitter Ries van Dam.

Eindstand: 1. Schipluiden en Excelsior ‘20 beide 9 punten, 3. sv Den Hoorn 7 punten, 4. DVV Delft 1 punt.