Unique Media Productions nieuwe ketensponsor!!

UMP - Glenn v Haasen

Als jong ventje wilde ik op zeven jarige leeftijd, na het behalen van mijn zwemdiploma, ‘op voetbal’. En er was eigenlijk maar een club waar dit ging gebeuren: DVV Delft. Mijn vader, broer, tante en neef waren al een aantal jaar lid en ik kon gelijk aantreden in het groenwitte tenue. Na vele jaren met veel plezier en passie te hebben gevoetbald aan de Kerkpolderweg, stopte ik na het tweede jaar A-junior. Toen nog niet wetende dat ik hierdoor mijn nieuwe passie ging vinden: fotografie en film.

De afgelopen jaren heb ik al meerdere malen met veel plezier échte DVV Delft momenten mogen vastleggen. Zowel binnen als buiten de lijnen. Want we weten allemaal: DVV Delft is meer dan voetbal alleen!

Ik ben dan ook ontzettend blij en trots dat ik mijn productiebedrijf, Unique Media Productions (UMP), de kers verse ketensponsor van DVV Delft mag noemen. Trots om binnenkort een bord met UMP langs het veld te zien hangen waar ik zelf groot ben geworden, maar nog trotser dat ik minimaal de komende vier jaar prachtige DVV Delft momenten mag vastleggen.

Jullie zullen mij vaker op de club zien. Ik heb er zin in!

Glenn van Haasen

Unique Media Productions

Unique Media Productions

Glenn van Haasen

06 – 48 58 10 41

www.uniquemediaproductions.nl

www.facebook.nl/ump

www.instagram.com/umpnl