Scheidsrechter

Alex Pronk

Accommodatie

Onbekend

HDV kwam al na vijf minuten spelen door een doelpunt van Ilyas Essabir op voorsprong. DVV Delft nam het spel daarna over, maar het duurde tot de 45e minuut voordat Yassin Laachach uit een vrije trap de 1–1 op het bord kon zetten. Binnen vijftien seconden na de rust kon Duncan Pelle de 2-1 binnenschieten. HDV had een snel antwoord. Abderrahman Boukheyar kon de 2–2 zeven minuten later aantekenen. Kort daarna viel ook de 2-3. Nu was Zakaria Hadaoui trefzeker. Na een handsbal gaf arbiter Alex Pronk een strafschop aan DVV Delft. Aanvoerder Levi Zuijderwijk wist wel raad met de kans: 3–3. Een behoorlijke dekkingsfout in de verdediging van DVV Delft leidde tot de winnende treffer voor HDV. Zakaria Hadaoui bepaalde de eindstand op: 3–4.