BORN TO BE A SOCCERPLAYER

Voetbal, de brug tussen mensen en culturen, iedereen mag meedoen.
Martin Born en Shravan Ganner slaan de handen ineen bij het opzetten van trainingen van de voetbalschool “Born to be a soccer player”. Vanuit Martin Born, Shravan Ganner en binnen DVV Delft is er behoefte aan het opzetten van een dergelijk initiatief om meerdere redenen:

Voetbal kan goed dienen als verbindende factor; voetbal is een sport die over de gehele wereld beoefend wordt. Voetbal is een soort taal die gesproken wordt in de gehele wereld en weet een brug te slaan tussen mensen en tussen verschillende culturen. De woorden ‘verbinden’ en ‘elkaar vinden’ zijn onlosmakelijk verbonden met het voetbalspel en kunnen de jeugd inspireren om elkaar te leren vinden. En dan is sport ook nog goed voor lichaam en geest!
We zoeken contact met de Delftse wijken rondom de club, zoals Poptahof, Voorhof en Buitenhof. Deze buurten zijn dichtbevolkt en vele culturen komen er samen.

We denken dat hier veel getalenteerde kinderen rondlopen en dat er behoefte is aan beweging, maar ook dat er nog te veel bewoners zijn die nog niet de weg weten te vinden naar een dergelijke voetbalschool, zonder dat je meteen vast zit aan een vast jaarabonnement bij een club. De voetbalschool die we voor ogen hebben geeft de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in aanraking te komen met goede voetbaltraining. Er is gelet op de buurt en de mensen die daar wonen. Daardoor zal de deelname aan de voetbalschool een lage tarief gelden dan andere voetbalscholen waardoor echt iedereen kan deelnemen.
We willen kinderen en ouders bereiken die nog niet voetballen. Maar ook willen we kinderen die al voetballen, als lid bij een club of gewoon op straat, extra gerichte training geven zodat ze nog beter worden. Een training op maat zeg maar. We gaan daarom ook actief op zoek naar verborgen talent.

Voor iedereen, dus ook mensen met een beperking
Naast de verbindende rol van voetbal en het ontdekken + beter maken van talent, willen we ook dat deze voetbalschool openstaat voor zoveel mogelijk verschillende mensen en daarom zijn mensen met een beperking ook zeer welkom. Dat maakt deze voetbalschool uniek, het is namelijk de eerste voetbalschool in Nederland die zijn poorten ook voor hen opent. Het voetbal voor mensen met een beperking is inmiddels een begrip in Nederland en Martin Born heeft als trainer veel expertise op dit gebied en heeft de G selectie van DVV groot gemaakt.

De trainers:
Martin Born
Martin is zijn hele leven al actief in het voetbal. Eerst zelf als speler en daarna als trainer. Na zijn actieve voetbaltijd bij DHC heeft hij zijn papieren behaald als trainer. Zijn talent is om jonge voetballers beter te maken in het voetballen. Martin heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met jeugd en met mensen die een beperking hebben. Daar is een enorm geduld en visie voor nodig. Dat is hem bij verschillende clubs gelukt. Vooral bij DVV Delft heeft hij het zogenaamde Gvoetbal groot gemaakt. Martin is inmiddels een gerespecteerde trainer in de regio en behoort tegenwoordig ook tot de trainersstaf van ADO Den Haag. Vanuit een passie om mensen te trainen en om een brug te zijn naar de samenleving heeft Martin Born de voetbalschool “ Born to be a soccer player” opgezet. Tijdens de trainingen wordt sterk gefocust op techniek. Voor Martin begint daar het voetballen.

Shravan Ganner
Shavran is een jonge trainer die een enorme passie heeft voor de jeugd. Shravan is niet alleen trainer maar ook op sociaal gebied weet hij de jeugd uit verschillende culturen aan te spreken en te verbinden. Ook Shravan heeft een geruime voetbalervaring. Hij is gaan voetballen toen hij 4 jaar oud was. Vervolgens heeft hij 9 jaar gevoetbald bij DHC en daarna overgestapt naar DVV delft. Momenteel traint hij met veel passie meerdere jeugdteams bij DVV Delft en weet hij veel jongens en meiden te inspireren.

Wat zijn de kosten ?
Aanmeldformulier via mailing op website DVV Delft (vooraf betalen).
Per les (leden: 4,50 – niet lid 7,50)
Abonnement (strippenkaart, leden 25,- per 6 lessen – niet leden 45 euro per 6 lessen) Strippenkaarten gaan we voor de training stempelen op datum.
Start met 15 kinderen per les (vrijdags 17.30-19.00)
Start G groep met 10 kinderen per les (maandag 18.00 – 19.00)

Tijd/locatie:
De voetbalopleiding van Born to be a soccerplayer gaat begin 2019 van start.
Locatie: voetbalvereniging DVV Delft, Kerkpolderweg 12, Delft.
Meer info, Martin Born, tel: 06-24527777 of mail: borntobeasoccerplayer@gmail.com