Dvv Delft snel uitgeschakeld op de tweede dag van Stad Delft Bokaal

Afgelopen zaterdag is Delft gedeeld 5de geworden op het Stad Delft bokaal door de eerste wedstrijd gelijk te spelen en de tweede wedstrijd te verliezen en wachten de mannen van Oscar Laguna Burgos nog op hun eerste overwinning van het huidige seizoen.

Wippolder – DVV Delft 1-1 (shoot-outs 4-3)

Voor DVV Delft leek de wedstrijd te vroeg begonnen, want al na enkele seconden speelde Ritchie Hek de bal te zacht terug naar zijn doelman Klaas van Balen. Voordat Van Balen de bal kon pakken zat de dekselse Daley Uythof ertussen, maar een doelpunt leverde het niet op. Wippolder en DVV Delft maakten er een echte wedstrijd van en kregen ook beide kansen. Colin Venema van Wippolder brak in de dertiende minuut aan de rechterkant door, maar Mike Mesker (twee seizoenen terug nog spelend voor DVV Delft) zag zijn kopbal in het zijnet belanden. Snel na de doelwisseling gaf Rick den Toom vanaf de linkerkant een perfecte voorzet aan de raak koppende Richard Staakman: 0-1.

Wippolder, dat al een licht veldoverwicht had, werd beter maar kwam pas vlak voor tijd langszij. Na een goede ingooi van Mike Mesker zette Daley Uythof op de zestienmeterlijn twee verdedigers van DVV Delft op het verkeerde been en schoot binnen: 1-1. Na afloop moesten de teams nog shoot-outs nemen. Ook hier kwam na drie shoot-outs van elk team geen beslissing. Na tien shoot-outs was het organiserende Wippolder de winnaar: 4-3.

DVV Delft – Full Speed 0-1

Door de nederlaag van DVV Delft moesten de mannen van Oscar Laguna Burgos meteen aantreden tegen buurman Full Speed. DVV Delft liet het afweten en verloor de meeste duels. Suwendly Sille (ooit jeugdspeler van DVV Delft) bediende in de eerste helft Danny Hoogendoorn perfect en hij schoot de ploeg van trainer Richard Langeveld naar 0-1. De tweede helft waren de withemden ook de betere ploeg, maar de marge werd niet verdubbeld ondanks een mooie vrije trap van Brian Schalker en een bijna eigen doelpunt van Patrick van Pelt.