ING start campagne ‘Pitch je voetbaldroom’

Van donderdag 16 november tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme voetbaldroom van hun team of club te delen met ING. Zes voetbalteams van zes verschillende voetbalclubs in Nederland zien tijdens de campagne ‘Pitch je voetbaldroom’ hun droom daadwerkelijk uitkomen. Met het verwezenlijken van deze dromen wil ING het amateurvoetbal vooruit helpen. De winnende dromen worden bekend gemaakt via Radio 538.

Pitchen bij Radio 538

Voetbalteams kunnen hun dromen indienen via Radio 538. In het radioprogramma van Barend van Deelen, te horen van 12:00 – 15:00 uur, pitchen vanaf 25 november drie weken lang elke zaterdag en zondag twee teams hun voetbaldroom. Ex-Oranje Leeuwin Anouk Hoogendijk heeft als jurylid de doorslaggevende stem. Live in de uitzending maakt zij bekend welk team de winnaar is. Daarbij kijkt zij met de jury naar creativiteit, originaliteit en of de uitvoering van de droom het amateurvoetbal écht vooruit helpt. De droom moet daarnaast uitvoerbaar zijn binnen een budget van €3000,-. Dromen kunnen vanaf 16 november aangemeld worden via de website van Radio 538. Naast de zes dromen die daadwerkelijk uitkomen, beloont ING 1.000 voetbalteams met een set voetbalhesjes.

Amateurvoetbal vooruit helpen

De ingediende dromen mogen zowel van de hele club of specifiek van een team zijn. ING Manager Sportsponsoring Steven Sedee; ‘We vinden het vooral belangrijk dat we het amateurvoetbal vooruit helpen. Met deze campagne hopen we clubs en teams aan te spreken om bijvoorbeeld het G-voetbal in Nederland verder te stimuleren, nieuwe kleedkamers te realiseren of het pupillenvoetbal op positieve wijze verder te stimuleren’.

Samen het Nederlandse voetbal vooruit helpen

Miljoenen Nederlanders hebben een passie voor voetbal en zijn er wekelijks actief en passief mee bezig. Op het veld, langs de lijn, in de kantine. ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Waarom? We willen het Nederlands voetbal vooruit helpen. Met de bouw van nieuwe kleedkamers, het verder ontwikkelen van het jeugdvoetbal, het opzetten van vrouwen- en meisjesvoetbal binnen de vereniging. We willen alle kinderen met meer plezier laten voetballen, amateurclubs helpen financieel gezond te blijven en Oranje dichterbij brengen.

Wil je meedoen met jouw voetbalteam? Stuur dan nu je pitch naar 538.nl/acties en kijk voor meer informatie op ing.nl/voetbal

Aanmeldlink: https://www.538.nl/acties/pitch-je-voetbaldroom-en-win-een-prijs-voor-je-team