Gratis voetbaltrainingen op elke woensdag van 15.30 uur – 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 11.00 uur

Lijkt het jou leuk om samen met een groepje jongens en/of meiden gezellig een balletje te trappen op de vereniging D.V.V. Delft, dan ben je van harte welkom! De kinderen leren de basisbegrippen van het spel en balbeheersing, maar we spelen natuurlijk ook spelletjes als tikkertje. Regelmatig zullen we ook partijtjes spelen, spannend!

Een uur trainen is best lang, daarom drinken we tussendoor met z’n allen limonade. De trainingen op woensdag en zaterdag gaan altijd door, alleen bij extreem slecht weer gaan we de sporthal in en dan is de training op woensdag van 15.30 – 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 11.00 uur.

De voetbaltraining wordt uitgevoerd door deskundige begeleiding. Geef je snel op en kom gezellig voetballen bij D.V.V. Delft! Aanmelden voor deze training kan via onze website.

Voor vragen over de woensdagmiddag kan je mailen of bellen naar Sjors Grasman, Buurtsportcoach Buitenhof: s.grasman@se-haaglanden.nl / 06-53609963. Voor overige vragen kan je ook contact opnemen met Rien van Driel via jeugdvoorzitter@dvvdelft.nl