Scheidsrechters gezocht

DVV Delft zoekt scheidsrechters !!

Het afgelopen seizoen heeft de jeugdcommissie van DVV Delft haar best gedaan om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien en is hier in geslaagd maar toch blijft dit een punt van aandacht.
Het zoeken van scheidsrechters blijft een hoop werk. Vaak moeten er meerdere telefoontjes gepleegd worden om alle wedstrijden op de zaterdag en zondag van een scheidsrechter te voorzien. Gelukkig zijn al deze vrijwilligers erg behulpzaam en vinden zij dit niet altijd even erg, maar dit houden ze natuurlijk niet eindeloos vol. Dit moet binnen een vereniging als DVV Delft toch op een betere manier opgelost kunnen worden ?

De jeugdcommissie zou het zeer waarderen dat in het aankomende seizoen wat meer leden of niet leden zich aanmelden als scheidsrechter. Dit hoeft dan echt niet iedere zaterdag en uiteraard wordt in overleg bepaald bij welke leeftijdscategorie dit zal zijn. Als u als gewaardeerd lid van DVV Delft echt geïnteresseerd bent in het zich langere tijd beschikbaar stellen als scheidsrechter is er zelfs de mogelijkheid om hier een aanvullende KNVB-cursus voor te volgen!
Indien u interesse heeft in het (leren) fluiten, meldt u zich a.u.b. bij de jeugdcommissie (rverhaar@ziggo.nl). Ook voor het fluiten van wedstrijden in de zaal is DVV Delft opzoek naar scheidsrechters (zaalleider@dvvdelft.nl).