Spartaan ’20 – Delft 9-1 15 apr 2018

Het was vandaag improviseren met de opstelling. Soufyan El Mourabit geblesseerd, en Ben vViersen en Marvin vHek al langer uit de running. Marwan Khamkhami moest vandaag het tweede elftal completeren. Nog opgeteld bij de niet fitte Rick denToom en Dylan Kasius werd het een wedstrijd waarbij het einde met zo weinig mogelijk schade moest zien te worden gehaald. Gelukkig bezette een drietal B-junioren de bank, waarmee in mathematisch opzicht het elftal compleet was. Tijdens de wedstrijd konden twee van hen ook laten zien wat ze in hun mars hadden, hoewel dit een wedstrijd bleek te worden waar niet zoveel eer aan te behalen viel.

Op snelheid, technische vaardigheden en alertheid werd Delft afgetroefd, wat resulteerde in een ruststand van 3-0. Intussen had Levi Schut het strijdtoneel verlaten en was vervangen door Emre Oznavruz.

Na de rust liep de stand in een tijd van een kwartier op tot 8-0. Souhail El Bojaddaini moest zich in de loop van de tweede helft nog laten vervangen door Rayhan Alouane. Bij de 9e in de 72e minuut was het Rotterdamse scorekanon leeg.

Om dan maar positief te eindigen, in de laatste twintig minuten won Delft met 1-0. In de 82e minuut mikte Rick dT een vrije trap vanaf de rand van het 16 metergebied in de kruising buiten bereik van doelman Giovanni de Man, en bracht daarmee de eindstand van 9-1 op het duidelijk afleesbare scorebord.

Na het 1-1 resultaat in de thuiswedstrijd toch niet helemaal wat je van de wedstrijd zou hebben verwacht.

 

Atoom