SPELERS SVV GOOIEN DE HANDDOEK…………..

De spelers van de zondagploeg van SVV, uitkomend in de tweede klasse D, hebben gezamenlijk besloten het seizoen niet af te maken, meldt Waterwegsport.nl. De zondagselectie van de Schiedamse club heeft uit onvrede met het bestuur besloten ook aanstaande maandag (tweede paasdag) tegen kampioen TOGB niet op te komen.

Omdat de selectie, die woensdag nog met een verklaring komt, zich niet door het bestuur gesteund voelt is besloten ook maandag niet te spelen. Dit kan betekenen dat de KNVB het team uit de competitie zal halen vanwege het tweemaal niet opkomen in één seizoen. Dit is nog geen zekerheid, aangezien eerder dit seizoen FC Blankenburg pas na drie keer niet opkomen uit de competitie werd genomen.

Periodetitel

De zondagploeg van SVV pakte in 2D al een periodetitel. Mocht het terugtrekken definitief zijn afgehandeld, zal die periodetitel komen te vervallen en de periodes zullen uit tweemaal elf wedstrijden gaan bestaan. Ook zullen dan alle door SVV gespeelde duels komen te vervallen. Lichtpuntje voor DVV Delft is dan, dat de ploeg door het terugtrekken van SVV niet meer kan degraderen.

T.J.