Ketensponsoring

Een ketensponsor bij d.v.v. Delft gaat een overeenkomst aan voor vier jaar waarbij het eerste jaar gratis is, d.w.z. de aanmaakkosten van een bord komt voor rekening van de ketensponsor, de overige drie jaren betaald men ieder jaar een vast bedrag van € 500,-. De middelen zullen uitsluitend worden aangewend voor het onderhoud van het complex (binnen- en buiten) en alle ketensponsors zullen met de bedrijfsuitingen naast elkaar (als een keten) rondom het hoofdveld gesitueerd worden.

Marks Cleaning, uw schoonmaakpartner!

Een schone werkplek voor u en uw werknemers is een must!
Marks cleaning is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Delfgauw. Als familiebedrijf heeft Marks Cleaning korte lijnen en is nauw betrokken bij de klant. Hoewel het bedrijf pas in 2014 is opgericht heeft Marks Cleaning toch al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en met deze ervaring kan de regio dan ook snel en vakkundig worden bediend.

Om een schone werkplek te hebben, maar nog belangrijker te behouden, is een goed werkprogramma nodig, wat in overleg met u wordt samengesteld. Een overzichtelijk en goed uitvoerbaar werkprogramma is de basis. Eenmaal begonnen met de schoonmaak zullen er frequent controles plaatsvinden om zo de kwaliteit van de schoonmaak te waarborgen. Naast schoonmaak biedt Marks Cleaning ook nog een tal van andere diensten aan en is dus úw facilitaire dienstverlener bij uitstek!

Waarom Marks Cleaning?

 • Service gericht
 • Korte lijnen
 • Scherp geprijsde disposables
 • Snel en vakkundig uitvoeren van periodieke werkzaamheden (en dus voordeliger!)
 • Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemer

Ook gespecialiseerd in…

 • Glasbewassing binnen- en buitenzijde
 • Verwijderen van graffiti
 • Gevelreiniging
 • Gevelonderhoud en restauratie
 • Polijsten en kristalliseren van natuurstenen vloeren
 • Tapijtreiniging
 • Conserveren van linoleum en marmoleum vloeren
 • Behandelen en impregneren van leisteen en graniet

Voor meer informatie check de website www.markscleaning.nl

Lunchcafé van 9 tot zeven

van 9 tot zeven-2 logo JPGLunchcafé van 9 tot zeven werd in Juli 2012 geopend nadat George Stroomberg en zijn vrouw Angelique een wereldreis hadden gemaakt. Na 16 jaar buffelen in een ander Horecabedrijf ( het Boterhuis), hadden ze het nodig om de accu weer op te laden. Ze wilden graag in de horeca werkzaam blijven maar niet meer ‘avonds werken. Daar ontstond het idee voor Lunchcafé van 9 tot Zeven.

Dit Lunchcafé is gevestigd op 1 van de mooiste pleinen van Nederland namelijk de Markt. Het heeft naast dat de zon altijd schijnt ook heerlijk fairtrade koffie, lekkere broodjes, huisgemaakt gebak, High Tea, Biologische producten, Gluten vrije producten, goeie muziek en geweldig personeel. Binnen heeft het 30 zitplaatsen, maar buiten 86. Aan de zaak is een serre gebouwd met gaswarmers waar je altijd buiten overdekt kunt zitten ook al regent het. Deze is namelijk wind- en regen dicht.

Van 9 tot zeven vindt kwaliteit van leven ook belangrijk, en niet alleen van ons zelf, daarom worden zoveel mogelijk dingen gescheiden zoals plastic, papier en glas. Op de toiletten zijn water besparende maatregelen genomen, en in de werkruimtes zijn bewegingsmelders geplaatst voor het licht. Vanwege de vele koffie die geschonken wordt, gaat ook een bepaald gedeelte daarvan naar het behoud van de regenwouden in Congo, en Van 9 tot zeven heeft zelfs hun eigen boom in Nederland al gepland op de Veluwe. De gemeente Delft heeft al deze acties ondertussen ook al beloond met het Fairtrade Certificaat van onze stad.

Kortom een bedrijf waar je je thuis voelt en bovenal waar je goed kunt lunchen. We zijn als 1ste open en hebben als 1ste de zon 🙂

Van 9 tot zeven
Markt 28
2611GV Delft
tel 0158701105

www.van9totzeven.nl
info@van9totzeven.nl

Unique Media Productions

UMP - Glenn v HaasenWat als hobby begon, mondde al vrij snel uit in mijn eigen productie bedrijf. Het is inmiddels twee jaar geleden dat Unique Media Productions het levenslicht zag met DVV Delft als peetvader. Ik ben dan ook bijzonder trots dat ik mijn naam aan de club DVV Delft mag binden. Unique Media Productions focust zich op het realiseren van diverse film- en fotografie producties. Denk hierbij aan een Paniniboek met spelers van de plaatselijke sportvereniging, clubfotografie en aftermovies van evenementen. Daarnaast…

Film- en/of fotografie wordt vaak gezien als iets extra’s. Iets dat er ‘even’ bij wordt gedaan. Wij zijn echter van mening dat spetterende actiefoto’s en sfeervolle beelden achteraf juist een belangrijk onderdeel is van het evenement of de productie. En dat is waar ik met mijn jonge en creatieve koppie om de hoek kom kijken. Samen bespreken we de productie door, zetten het op papier, en ga ik aan het werk. Met een verbluffende serie foto’s of films als eindresultaat.

Op zoek naar iemand die jouw evenement of productie met gevoel kan vastleggen en met wie je snel kunt schakelen, bel me. Doen we een bakkie koffie en bespreken we de wensen.

Altijd productie op maat!

Unique Media Productions

Glenn van Haasen

06 – 48 58 10 41

www.uniquemediaproductions.nl

www.facebook.nl/ump

www.instagram.com/umpnl

Wasmachinehuis: Van wringer tot inbouwkoelkast…

In 1948 geopend als “Wringerhuis”. De tijd dat de huisvrouw de was deed met het beroemde wasbord en de teil. Van een wasmachine had niemand nog gehoord, om van drogers nog maar te zwijgen! Het waren de jaren van de ellenlange waslijnen in de tuin en de buurvrouwen die lekker roddelden met elkaar tijdens het ophangen van de was. Gezelligheid troef en het begrip “tweeverdieners” was nog onbekend.

Al in het begin van de jaren vijftig werd de naam veranderd in “Wasmachinehuis” en kon de hardwerkende huisvrouw toen al bij ons terecht voor de aanschaf van misschien wel het meest revolutionaire huishoudelijke apparaat: de wasmachine.

Vanaf die tijd groeide de markt voor huishoudelijke apparaten aanzienlijk, en in een rap tempo.

En daarin zijn wij zeker meegegroeid!

Voor al uw huishoudelijke apparatuur…
Want het zijn allang niet meer alleen wasmachines die de klok slaan in ons mooie monumentale pand. Wist u bijvoorbeeld dat wij beschikken over een zeer gespecialiseerde afdeling inbouw- en design-apparatuur?
En u kunt bij ons terecht voor alle witgoed apparaten: afwasautomaten, koelkasten, (combi) magnetrons, wasdrogers, fornuizen, afzuigkappen, stofzuigers, vriezers, ovens, noem maar op!

Service met een hoofdletter S!
Vraagt u het maar eens rond: Al meer dan 60 jaar is het onze Service die ons onderscheidt. Wij zijn ons er heel erg van bewust dat we te maken hebben met apparaten die binnen het hedendaagse huishouden keihard nodig zijn. Weigert uw apparaat dienst? Onze ervaren monteurs repareren snel en vakkundig. En als het niet meer te repareren is, dan heeft u ook heel snel een nieuw apparaat in huis!

Ook voor kleine zaken!
Mist u een knop van uw oven, is de v-snaar van uw droger kapot?
Ook voor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom langs!
Wij zien u graag in onze showroom. Daar kunt u ervaren wat wij allang weten:

» Wasmachinehuis: Méér dan wasmachines alleen!

Bakker van Roon

Wij zijn een kleine ambachtelijke bakkerij. Waar bijna alle producten nog zelf worden gemaakt. Hier voor zijn de bakkers in de nacht mee bezig om dit met veel passie en liefde voor u te bereiden. Zodat u iedere ochtend kan smullen van lekker knapperig vers brood, taarten,gebak enz enz. Zo kunnen er taarten worden gemaakt naar de wens van de klant. Uw wens is onze uitdaging. Specialiteiten zijn onder andere de tompouce, Delfts kuitje(bierbrood). Maar wij hebben ook spelt assortiment, desem brood.

Bakker van Roon dat smaakt gewoon.
Uw taarten en gebak vandaag bestellen dan komen wij morgen naar u toe snellen

Van Bossestraat 47a
2613 CN Delft
015-2122662
info@bakkervanroon.nl
www.bakkervanroon.nl

Uw bedrijfspresentatie hier?

Ook interesse om ketensponsor te worden bij D.V.V. Delft met vele onderlinge contacten tussen de sponsors van D.V.V. Delft? Vraag naar de mogelijkheden via przaken@dvvdelft.nl of klik op de button sponsoring.