Scorebord

Het scorebord, mede mogelijk gemaakt door: Notariskantoor Boelens & Slof & Van der Meer accountants en belastingadviseurs

Slof & Van der Meer accountants en belastingadviseurs

Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs is een kleine organisatie die gespecialiseerd is in het Midden- en Kleinbedrijf. Maar ook startende ondernemers kunnen prima bij het kantoor terecht. De oorsprong van de organisatie dateert reeds uit 1978.

Binnen de organisatie zijn verschillende specialisten werkzaam, waaronder een AA-Accountant en een Register Belastingadviseur.

De medewerkers van Slof & van der Meer zijn goed opgeleid en uiterst gemotiveerd om de cliënten in het Midden- en Kleinbedrijf behulpzaam te zijn bij hun administratie en belastingzaken. Er is sprake van een informele sfeer met korte communicatielijnen, waarbij door goed luisteren en analyseren in korte tijd aan de cliënten oplossingen geboden worden.

De werkzaamheden zijn globaal onder te verdelen in vier gebieden:

  • Het verwerken van financiële en loonadministraties en het hierover adviseren.
  • Het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen.
  • Het verzorgen van allerlei belastingaangiften, zoals inkomstenbelasting. vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, erf- en schenkbelasting, etc.
  • Advisering op het gebied van rechtsvorm onderneming, bedrijfsopvolging, belastingen, etc.

Voor een oriënterend gesprek kan contact opgenomen worden met Wim van der Meer, de accountant van het kantoor.

Contactgegevens:
Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs
Vulcanusweg 263-A
2624 AV Delft

Telefoon 015-2140313

Email: delft@slofvandermeer.nl
Website: www.slofvandermeer.nl

Notariskantoor Boelens

Wilt u een huis kopen? Of uw hypotheek oversluiten? Heeft u plannen om te gaan trouwen of te gaan samenwonen? Wilt u uw wensen vastleggen bij huwelijkse voorwaarden of samenlevingsovereenkomst? Misschien wilt u weten hoe u uw nalatenschap goed kunt regelen? Wilt u successierechten besparen? Bent u misschien van plan een bedrijf te starten? Het zijn allemaal zaken waar een notaris u bij kan helpen. Veel mensen vinden notariële zaken maar ingewikkeld. Ze denken er liever niet aan. Of handelen het graag snel af.

Daarom pakken wij van notariskantoor Boelens het anders aan: heel persoonlijk, vriendelijk en laagdrempelig. U kunt gerust bij ons aankloppen voor persoonlijk advies en toelichting. Ons veelzijdige en deskundige team van 12 medewerkers staat altijd voor u klaar.

Ons gemakkelijk te bereiken kantoor is gelegen in het hart van het mooie Delft. Een fijne stad waar wij blij mee zijn om in te werken.

Wij zien u graag!

Wim Boelens, notaris

Contactgegevens:
Notariskantoor Boelens
Oude Delft 62
2611 CD Delft

Postbus
Postbus 2882
2601 CW Delft

Telefoon 015-213 70 50
Fax 015-213 70 55

Email: notaris@boelens.net
Website: www.notarisboelens.nl