Sponsor pakketten

Sponsor zijn van d.v.v. Delft betekent natuurlijk vanzelfsprekend vrij entree bij thuiswedstrijden van het eerste elftal op zondag. Een voetbalkalenderjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van jaar X. Een combinatie van onderstaande pakketten is uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de aanvullende voorwaarden en prijzen naar leden van de PR-commissie en zij kunnen u maatwerk bezorgen!

Wedstrijdsponsors

Srt

Omschrijving Pakket

Prijs per seizoen

A

Bordsponsor Bord langs het hoofdveld

150,00

B

Advertentie Kroniek (Digitaal) Kwart pagina
Halve pagina
Hele pagina50,00
100,00
200,00

C

Link op website Per seizoen

100,00

D

Wedstrijdsponsor Per wedstrijd Delft-1

75,00

E

Tribunesponsor Bord aan bovenzijde, bord voor 5 jaar

2.500,00

F

Veldsponsor Per veld

167,00

G

Shirtsponsor senioren Via Club Shop

Vraag naar de voorwaarden

H

Shirtsponsor jeugd Via Club Shop

Vraag naar de voorwaarden

I

Broeksponsor senioren Via Club Shop

Vraag naar de voorwaarden

J

Broeksponsor jeugd Via Club Shop

Vraag naar de voorwaarden

K

Accomodatiesponsor Meerdere jaren

Vraag naar de voorwaarden

Toelichting pakketten

A)
Voor de duur van 3 jaar (uitzonderingen uiteraard mogelijk) zal er een reclamebord hangen langs het hoofdveld (veld 1) van d.v.v. Delft. De aanmaakkosten ad € 275,- (excl. btw) komen voor rekening van bordsponsor; na realisatie wordt het bord eigendom van d.v.v. Delft en zorgt d.v.v. Delft ook voor het onderhoud van het reclamebord. Het vervaardigen van een reclamebord geschiedt via Fastgoodreclame te Delft. Afmeting van een enkel bord is 305 x 80 cm. Na het eerste voetbalkalenderjaar, waarbij > half voetbalkalenderjaar als een heel jaar wordt gerekend, zal de bijdrage € 150,– per seizoen bedragen.

B)
Naast de advertentie in de papieren versie van Delft-Kroniek worden bedrijfsuitingen/logo’s eveneens meegenomen in een template van Kroniek Digitaal; in een automatisch gegenereerde e-mail aan de ontvanger zullen alle adverteerders in blokken van 3 in een banner zijn opgenomen.

C)
Op www.dvvdelft.nl (meer dan 9.000 unieke bezoekers per maand, peildatum: 18 mei 2009) zal de bedrijfsuiting/logo worden opgenomen en worden voorzien van een link naar de website.

D)
De wedstrijdsponsor stelt een wedstrijdbal ter beschikking voor thuiswedstrijden van d.v.v. Delft-1 (competitie- en bekerwedstrijden), wordt in die hoedanigheid opgenomen in het thuiswedstrijdorgaan “Delft Thuis”, omgeroepen via de speaker en in de week voorafgaande aan deze wedstrijd vermeld op de website, media (Delftse Post, mediapartner d.v.v. Delft).

E)
Gedurende 5 jaar zal een bord aan de bovenzijde van de tribune hangen voor een eenmalige bijdrage van € 2.500,-. De aanmaakkosten ad € 350,- (excl. btw, prijs nog onder voorbehoud) komen voor rekening van bordsponsor; na realisatie wordt het bord eigendom van d.v.v. Delft en zorgt d.v.v. Delft ook voor het onderhoud van het reclamebord. Het vervaardigen van een reclamebord geschiedt via Fastgoodreclame te Delft. Afmeting van een enkel bord is 200 x 50 cm. (afmeting onder voorbehoud).

F)
Een veldsponsor kan voor € 167,– per seizoen zijn/haar naam verbinden aan een van de 3 velden van die d.v.v. Delft rijk is: veld1 (hoofdveld), veld2 (wetraveld), veld3 (natuurgrasveld) en de tennisvelden. Bij alle uitingen van veldbespeling in de Kroniek (Digitaal), op (jeugd)toernooi en in de wedstrijdaankondigingen van Delft-1 in de competitie- en beker zal de naam zijn opgenomen of worden genoemd. Ook wordt/worden de naam/namen vermeld op “Delft Journaal” en website.

G-J)
Sinds 1 augustus 2007 heeft d.v.v. Delft haar kleding van Beltona in eigen beheer genomen. Dit betekent dat alle sponsormogelijkheden hieromtrent variërend van shirtsponsor tot broeksponsor, in alle gevallen apart wordt benaderd om tot een zo gedetailleerd en gepast mogelijke uitdraging van de sponsor(s) in kwestie te komen. Dient bij vermeld te worden dat alle kleding verplicht onttrokken moet worden uit de “d.v.v. Delft Club Shop” en zich contractueel aan het merk Beltona houdt.

K)
Een accommodatiesponsor kan zich voor één of meerdere jaren aan d.v.v. Delft binden door op enigerlei wijze bij te dragen aan de verfraaiing van ons complex. Hierbij kan gedacht worden aan het adopteren van ruimten op ons complex (kleedkamers, met naamsvermelding op de kleedkamerdeur), instructieruimte, commissiekamer, materiaalhok, scheidsrechterskleedkamers, dugouts.