Tennissen bij D.V.V. Delft? Combi actie mogelijk!

COMBI-ACTIE: i.c.m. lidmaatschap D.V.V. Delft
Jaarlidmaatschap D.V.V. Delft: NU  75,- (jeugd 55,-)

Onbeperkt een heel seizoen (1 april 2016 t/m 31 maart 2017) lang vrijspelen bij D.V.V. Delft
Word nu lid bij Tennispark D.V.V. Delft en ontvang: een aantrekkelijke KORTING op je 1e 10 tennislessen!!

Robert Koster begon op z’n 19e met lesgeven voor verschillende tennisscholen en besloot in 2004 zijn eigen tennisschool op te starten. Zelf is hij categorie 3 speler en heeft veel ervaring opgedaan door in Amerika te trainen bij Nick Bollettieri (coach van o.a. Andre Agassi en Serena Williams) en verschillende seminars te volgen in Engeland. Mede hierdoor worden de lessen volgens de nieuwste methodes gegeven.

Robert weet op enthousiaste en positieve wijze alle aspecten van het tennisspel over te brengen. Hij heeft oog voor zijn leerlingen en stimuleert ieder op zijn eigen niveau om het beste eruit te halen. Zijn lessen zijn actief en kenmerken zich door een variatie in oefeningen, waar alle leerlingen bij worden betrokken en waarbij regelmatig spelsituaties worden nagebootst. Een wijze van lesgeven die door leerlingen wordt gewaardeerd!

Robert beschikt over zowel de KNLTB A als B licentie en geeft dus les aan zowel de beginnende als de gevorderde speler. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan de techniek van de tennisser. Daarnaast komen de tactische aspecten van het tennisspel en de conditie aan bod.

Kijk  voor meer info op www.tennisschoolkoster.nl