Trainingsdag jeugd en G groepering groot succes !!!

Zaterdag 24 augustus had de jeugdcommissie van DVV Delft een trainingsdag georganiseerd voor de jeugd en de G groepering. Rond de klok van 10.00 uur verzamelde de teams zich op beide velden voor een korte trainingsessie. Onder leiding van de trainers werden wat oefeningen en afwerkingsvormen getraind. Ondertussen werden door enthousiaste ouders de lunches klaargemaakt ( waarvoor onze hartelijke dank ! ).

Om 11.00 uur werden de trainingen gestopt en ging iedereen even naar de kleedkamers om zich even op te frissen voor de lunch. Na een korte speech van onze jeugdhoofdcoordinator Shravan Ganner liet iedereen zich de door de AH Martinus Nijhofflaan aangeboden lunch goed smaken. Na de lunch, rond de klok van 13.00 uur ( ietsje eerder in verband met de warmte ) was het tijd voor de onderlinge wedstrijdjes ) Op veld 2 speelden de G2 en G4 een wedstrijdje tegen de JO15-1 en deze partij eindigde uiteindelijk in een spannende 6-6 einduitslag. Het publiek was hierbij de grote winnaar.

Op veld 1 gingen de G1 en de G3 de strijd aan tegen de JO17-1. Ook hier was het spannend en uiteindelijk won de JO17-1 met 4-2. Al met al dus een supergeslaagde dag met prachtig weer. Nogmaals willen wij de AH Martinus Nijhofflaan bedanken voor het schenken van de heerlijke lunches. Het was een top dag !!

Voor de plaatjes ga naar het fotoalbum.