Vrienden van D.V.V. Delft

Vrienden van DVV Delft commissie stelt zich aan uw voor !

In de zomervakantie zijn Ben Luiten en Frans Massar gestopt met de club van 100. Om dit mooie initiatief niet verloren te laten gaan hebben Jan Bom en Ron Verhaar besloten om hiermee verder te gaan. De naam is inmiddels veranderd in de “Vrienden van DVV Delft”. Na enkele weken hebben Patrick Burgerhout en Raymond Blom zich bij de commissie aangesloten. Ruim een maand geleden is de commissie nogmaals uitgebreid met een tweetal dames, Karin Middendorp en Patricia Goode.

Wij kunnen u trots vertellen dat we nu reeds de 70 leden gepasseerd zijn, maar we hopen er nog op veel meer. Ondertussen hebben wij al een en ander gedaan. In de zomer zijn op het buitenterras twee staan-tafels gekomen. Verder hebben we het bord met namen veranderd in een groen-wit-groen bord, dus in de originele DVV Delft kleuren. Voor de jeugd hebben we een FIFA 17 spel aangeschaft. Regelmatig zult u de jeugd spelend achter in de kantine bij de playstation zien zitten.

 Kortgeleden zijn door de commissie een drietal nieuwe TV’s aangeschaft. Deze zijn op een zaterdagochtend vakkundig opgehangen door Leen en Rik Schouten, waarvoor onze hartelijke dank ! Top al die leden die willen helpen, daar zijn we erg blij mee. Ook zijn we bezig om evenementen te organiseren. Het Darten gaat helaas door omstandigheden niet door maar binnenkort tref u de inschrijflijst aan voor klaverjassen. Deze lijst komt op de gebruikelijke plek te hangen. Aan het bord bijde damestoiletten Dit klaverjasavond is op vrijdag 20 januari a.s. We beginnen dan om 20.00 uur en de kantine is open om 19.30 uur. Kosten om in te schrijven € 5,-

Mocht u nog geen lid zijn, vraag aan een van de commissieleden om een inschrijfformulier of mail naar :

Vriendenvandvvdelft@dvvdelft.nl.

foto-vrienden-van-dvv-delft

 

 

Op de foto staand : Jan Bom, Patricia Goode, Karin Middendorp, en Ron Verhaar

Daarachter zittend : Patrick Burgerhout en Raymond Blom.

Foto : UMP.

Namens de Vrienden van DVV Delft

Ron Verhaar

06-24147482