We gaan weer beginnen!

De winterstop is voorbij. De competitiewedstrijden gaan weer beginnen. Een mooie spannende tweede seizoenshelft, waarbij de A1, D1 en E1 kampioen kunnen worden en het G-team moet vechten om zijn prestatie van winterkampioen te evenaren. Dus eindelijk weer de kicksen aan en het veld op!
Dat betekent niet dat de jeugd van D.V.V. Delft tijdens de kerstvakantie en de rest van de winterstop stilzat. Er zijn allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugd, waar iedereen met veel plezier op terugkijkt en waar we als club ook erg trots op mogen zijn. Dat begon al direct op vrijdagavond voor de kerstvakantie met iets compleet nieuws: een gameavond, waarbij in onderlinge duels zoals visuele bowlingwedstrijden, danswedstrijden, voetbalwedstrijden en tenniswedstrijden tussen kinderen bewegen en gamen werden gecombineerd. Maar ook het traditionele oliebollentoernooi met aansluitend ‘s avonds de oliebollenbingo is weer georganiseerd, een evenement die zonder de heerlijke zelfgebakken oliebollen van Nico Kooman en Albert Brehm trouwens ondenkbaar is. Daarnaast gingen de E-pupillen nog een uur bowlen.
Al deze activiteiten waren niet mogelijk geweest zonder vrijwilligers. Het jeugdbestuur is hen dan ook erg dankbaar voor alle tijd, energie en enthousiasme die zij hierin hebben gestoken en blijven steken. Want ookal mogen we eindelijk weer het veld op, het eerste evenement buiten het voetbal staat alweer voor de deur: een filmavond voor de jeugd. Zo blijft D.V.V. Delft méér dan voetbal alleen!
4da69757-6fba-4274-9356-1451bd1bc92a

9f93fb52-8ea9-432b-afce-88480d08b432

e9aa6f98-071b-4a6b-811e-b17f4af66a68