Wedstrijd verslag Zwervers G1 – Delft G2 zaterdag 25 mei 2019

S morgens om 8 uur verzamelen om rustig te vertrekken naar Capelle aan de IJsssel. Vooraf een moeilijke wedstrijd. We hebben 2 kansen om kampioen te worden vandaag tegen Zwervers of op woensdag 5 juni tegen Vredenburch G1. Half negen zijn we met 11 spelers vertrokken. Arie kan helaas niet mee doen. Even voor half 10 zijn we daar aangekomen. In de kleedkamer hebben we de afspraken gemaakt hoe we gaan voetballen en met wie we zouden beginnen.

Tom, Laurens, Jos en Robin in de verdediging. Roy Jorge (aanvoerder) en Lianne op het midden veld. Danny in de aanval.

 Aan het begin van de wedstrijd laten we met goed samenspel zie dat we vandaag wel kampioen wilde worden. Na wat op en neer gevoetbald komt al in de 10 min het eerste doelpunt van Danny, met de kop maakte hij de 0-1. Het ging zelfs zo goed dat wij 5 min later via Jorge op 0-2 komen. Ook de verdediging doet het goed. Vlak voor rust is het op aangeven van Roy opnieuw Jorge die voor de 0-3 zorgde. Na een korte onderbreking zijn we vol moet aan de tweede helft begonnen.

 Tom, Laurens Jos en Stephan in de verdediging Roy, Kalab en Lianne op het middenveld. Danny in de aanval.

 Al na 5 min maakte de nummer 14 van Zwervers er 1-3 van. Het was dus goed opletten op de nummer 14. Na wat veranderingen in de verdediging dachten we het probleem nummer 14 op gelost te hebben. Gelukkig maakte Danny snel na de 1-3 er 1-4 van. Dit na een mooie uittrap van onze keeper Tom. Daarna was het toch even de Zwervers die sterker en sterker werden. En door al weer de nummer 14 werd het 2-4. Door een mooi opgezette aanvallen kregen wij vele kansen die we niet wisten af te maken. Door een goed opgezette aanval Kwamen wij door snel handelen op 2-5. Opnieuw was het Danny. Met nog 10 min te gaan dachten de meeste aan de kant dat we er al waren. Maar dat werd ff anders toen voor de 3e keer de nummer 14 van Zwervers er 3-5 van maakte. Delft wist er dus beter opgelet moest worden. Maar 4 min voor tijd werd het 3-6 door een eigen doelpunt.

Nadat de scheidsrechter had afgefloten konden we gaan genieten van het kampioenschap.

Na de G1 is ook de G2 van Delft Kampioen geworden Dennis en ik feliciteren alle spelers met het behalen van het kampioenschap in de 1e klasse 6. Volgende week wacht ons nog een wedstrijd om de K.N.V.B. beker. Dan spelen we tegen Jodan Boys op het veld van v.v Barendrecht.