Vrienden van DVV Delft - Delftse Voetbal Vereniging Delft – Meer dan voetbal alleen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrienden van DVV Delft

Vrienden van DVV Delft


Doelstelling: Het financieel ondersteunen van allerlei zaken die al dan niet direct met het voetbal zelf te maken hebben, maar die wel het plezier en de uitstraling op ons complex vergroten. Ook ondersteunen wij ideeën van een ieder die met een goed voorstel bij ons aanklopt of dit kenbaar maakt via de mail vrienden-van-dvvdelft@dvvdelft.nl

De ”Vrienden van DVV Delft” bestaat uit een groep personen en instellingen die de voetbalvereniging DVV Delft een warm hart toedragen en jaarlijks een bedrag storten op een rekening die wordt beheerd door de commissieleden zoals hieronder vermeld. De commissieleden leggen hierover jaarlijks verantwoording af aan de penningmeester. Het bedrag is vastgesteld op minimaal  20 euro per seizoen. U mag uiteraard ook een hoger bedrag aan ons over maken daar bent u vrij in. Wij sturen u dan een email ter bevestiging toe met daarin het bankrekeningnummer. In het clubgebouw is zichtbaar wie lid zijn van de  “Vrienden van DVV Delft”.

De commissie bestaat uit vijf personen met een onbeperkte zittingstermijn. De  commissie is verantwoordelijk voor de financiële handel en wandel van de “De Vrienden van DVV Delft”.

Commissieleden:  
Patrick Burgerhout 
Kim den Dunnen 
Ron Verhaar
Priscilla de Kruijff
Gert van Harskamp

Wilt u lid worden van de “Vrienden van DVV Delft”. Dat kan ! Vul via onderstaande link het aanmeldingsformulier in. De kosten om lid te worden zijn minimaal 20 euro.

WORDT LID VAN DE VRIENDEN VAN DVV DELFT !! 

Wilt u zich als lid aanmelden via de mail dan kan dat ook. Dan hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Naam
  • Adres
  • Postcode/woonplaats
  • E-mailadres
  • Tekst voor op het bord in de kantine
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!