Algemene info - Delftse Voetbal Vereniging Delft – Meer dan voetbal alleen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemene info

Algemene info

Zaalvoetbal bij D.V.V. Delft

Het zaalvoetbal bij D.V.V. Delft heeft een recreatief karakter. Dat wil zeggen geen selectiebeleid en geen trainingsfaciliteiten. Wel nemen al onze teams deel aan de (beker)competitie van de KNVB. Die wordt ieder seizoen gespeeld op doordeweekse avonden tussen begin september en eind april.

De thuiswedstrijden van onze zaalteams worden op woensdagvond gespeeld in sporthal Kerkpolder op ons eigen complex. Een kijkje komen nemen mag altijd. De faciliteiten in deze sporthal zijn uitstekend met een professionele sportvloer, prima verlichting, geluidsisolatie en veel uitloopruimte. En niet onbelangrijk: de kantine van D.V.V. Delft is beschikbaar om onder het genot van een drankje gezellig na te praten. Alle ingrediënten om goed te presteren zijn dus aanwezig.

Sporthal Kerkpolder

Na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden ? In dat geval kun je voor verdere informatie over de mogelijkheden om als individueel persoon of team te komen zaalvoetballen contact opnemen met Ron Notenboom, secretaris zaalvoetbal via het telefoonnummer (06) 1151 7053 of een mail sturen naar secretaris-zaal@dvvdelft.nl.

Op de speelavond van de teams van D.V.V. Delft is Alex Pronk aanwezig als zaalleider in sporthal Kerkpolder. Zijn contactgegevens zijn:
Telefoon: (06) 5555 2527
Email: zaalleider@dvvdelft.nl

 


Handige links:

Spelregels                       

Speeldagenkalender    

Handboek zaalvoetbal

Aanvragen snipperdag

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!