Sporthal Kerkpolder - Delftse Voetbal Vereniging Delft – Meer dan voetbal alleen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sporthal Kerkpolder

Sporthal Kerkpolder

Sinds 2002 is er op het complex van D.V.V. Delft ook sporthal Kerkpolder in gebruik. Eigenaar van deze sporthal is de Stichting Sporthal Kerkpolder. 
De  hoofdgebruikers van sporthal Kerkpolder zijn voetbalvereniging D.V.V.  Delft en volleybalvereniging VVV Delta. Dat neemt niet weg dat ook u van harte welkom bent om deze prachtige sporthal te gebruiken.
De sporthal beschikt over een multifunctionele sportvloerl met daarop de officiele belijning voor diverse zaalsporten. Met de aanwezige geluidsisolatie en verlichting voldoet de zaal aan alle eisen.

Informatie over het gebruik van de sporthal klik dan hier: Website van Sporthal Kerkpolder.

Direct kijken of de zaal beschikbaar is, klik dan hier voor de gebruikskalender zaal

Contactpersonen voor het gebruik van de sporthal zijn Wim Dijkshoorn en Monica Gronsveld. Zij maken gebruik van het mailadres gebruik@kerkpolder.nl

Naast de sporthal is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een tweetal beachvelden. Volleybalvereniging VVV Delta maakt in de zomermaanden gebruik van deze velden. Maar deze velden zijn ook beschikbaar voor andere geinteresseerden. Via de volgende link is te zien of de beachvelden beschikbaar zijn: gebruikskalender beachvelden Voor afspraken over de inhuur van de beachvelden kan contact worden opgenomen met de beachcommissie van VVV Delta.Adresgegevens:
Sporthal Kerkpolder
Kerkpolderweg 14 (geen postadres)
2625 EB Delft

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!