Snipperdag - Delftse Voetbal Vereniging Delft – Meer dan voetbal alleen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Snipperdag

Snipperdag

download_1.jpg

Voor het aanvragen van een snipperdag in het seizoen 2022-2023 geldt een uiterste datum van 5 maart 2023. Hieronder staat alle specifieke informatie vermeld.

In de categorie B zaalvoetbal is het per seizoen mogelijk per team voor één competitiewedstrijd een snipperdag aan te vragen. Deze aanvragen worden in de periode van start competitie tot en met 5 maart 2023 verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld. Het is niet mogelijk een snipperdag aan te vragen voor een bekerwedstrijd.

Een snipperdagverzoek moet uiterlijk vijf dagen voorafgaand aan de wedstrijd op het betreffende steunpunt binnen zijn. Ter illustratie: een snipperdagaanvraag voor een wedstrijd op vrijdag moet uiterlijk zondag bij de KNVB binnen zijn. De competitieleider behoudt zich het recht voor een verzoek voor een snipperdag af te wijzen.

De aanvrager wordt belast met de kosten van zaalhuur (€ 57,50 dit wordt via de rekening-courant verrekend). Dit bedrag wordt door de vereniging doorberekend aan het team dat gebruik maakt van een snipperdag.

Digitaal aanvragen

Het is verplicht snipperdagen aan te vragen via Sportlink Club. Clubs hoeven voor verzoeken tot snipperdagen voor teams die spelen in categorie B geen contact meer op te nemen met de KNVB, maar kunnen deze baaldag zelf aanvragen via een hiervoor beschikbaar gestelde functionaliteit binnen Sportlink Club. Op verzoek van het betreffende zaalteam wordt bij D.V.V. Delft een dergelijke aanvraag gedaan door de secretaris zaalvoetbal. Via het mailadres wedstrijdzaken-zaal@dvvdelft.nl kan voor verdere informatie of het indienen van een aanvraag contact worden opgenomen. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!